Woonkamer en keukenvloeren

Woonkamer en keukenvloeren

Naast wand- en vloertegels voor uw badkamer, hal en keuken kunt u ook bij Juffer’s terecht voor kamertegels. 

Assortiment woonkamervloeren

Als specialist op het gebied van tegels en sanitair houden wij de laatste ontwikkelingen op tegelgebied nauwlettend in de gaten. Wij zorgen er dan ook voor dat ons aanbod geregeld wordt vernieuwd, om zodoende in te spelen op de nieuwste trends. Of u nu de voorkeur geeft aan rustiek, modern of trendy design, in onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment waar u ongetwijfeld iets van uw gading aan zult treffen. Wij verkopen diverse bekende Nederlandse, Spaanse en Portugese merken, waarmee u verzekerd bent van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. 

Woonkamervloer tegelen

Juffer’s gaat verder dan alleen het leveren van kamertegels; wij kunnen deze uiteraard ook voor u plaatsen! Onze tegelspecialisten zijn zeer bedreven in het uitvoeren van allerhande tegelklussen. Of het nu gaat om het betegelen van een kleine ruimte of een compleet gebouw, u bent bij ons verzekerd van het beste resultaat dat u zich kunt wensen. 

Meer informatie over woonkamervloeren

Wilt u meer weten over onze producten of diensten op het gebied van kamertegels, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze showroom in Elspeet om op uw gemak ons assortiment te bezichtigen!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
08:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 12:00
13:00 - 16:30
Zaterdag
08:30 - 12:00
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Juffer's Tegels en Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl