Specialist tegelwerken

Specialist tegelwerken

Juffer's tegels en sanitair is een all-round bedrijf voor het aanbrengen van wandtegels en vloertegels en plavuizen. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, een hotel of zwembad, terras, of een enkel toiletje : geen tegelklus is te groot of te klein en wordt met de grootste zorg naar uw wensen uitgevoerd. Bent u op zoek naar zwembadtegels? Bij Juffer’s Tegels en Sanitair bent u aan het juiste adres!

Zwembad tegels

De tegels in uw zwembad bepalen grotendeels de uitstraling ervan. In onze showroom treft u een uitgebreid assortiment zwembadtegels aan, van diverse kwalitatief hoogwaardige merken. Ook voor antislip zwembadtegels kunt u bij ons terecht.

Zwembad betegelen

Naast het leveren van zwembadtegels kan Juffer’s Tegels en Sanitair ook het plaatsen van de zwembadtegels voor u verzorgen. Het betegelen van een zwembad is een vakkundige klus die u altijd aan een specialist dient over te laten. Verkeerd geplaatste tegels kunnen voor lekkages zorgen, en dat wilt u natuurlijk voorkomen! Onze jarenlange ervaring en expertise in het afwerken van zowel binnen- als buitenzwembaden staat garant voor perfectie tot in het kleinste detail. Daarbij kunnen wij u tevens van een professioneel advies voorzien. 

Meer informatie zwembadtegels

Wilt u meer weten met betrekking tot het aanbrengen van zwembadtegels, of wilt u hiervoor direct een offerte aanvragen, dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Elspeet, waar u ons aanbod zwembadtegels kunt bezichtigen. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
08:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 12:00
13:00 - 16:30
Zaterdag
08:30 - 12:00
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Juffer's Tegels en Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl