Wand- & Vloertegels

Wand- & Vloertegels

U bent op zoek naar wand- en/of vloertegels voor uw project? Dan bent u bij Juffer’s Tegels en Sanitair aan het juiste adres! 

Producten

Juffer’s heeft een zeer gevarieerd assortiment wand- & vloertegels. Niet alleen voor uw badkamer en/of toilet maar ook voor uw hal, woonkamer en keuken. Daarnaast leveren wij een ruim assortiment aan zwembadtegels. Via de onderstaande links kunt u meer te weten komen over de verschillende soorten tegels die wij leveren.

Diensten

Juffer's Tegels en Sanitair levert niet alleen wand- en vloertegels; wij kunnen ze ook voor u aanbrengen. Of het nu gaat om het betegelen van een nieuwbouw project of een renovatie, een hotel, zwembad, terras, badkamer of een klein toilet: geen tegelklus is te groot of te klein! Alle werkzaamheden worden met de grootste zorg uitgevoerd, zodat u altijd verzekerd bent van het gewenste resultaat.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de wand- en vloertegels die wij leveren? Of wilt u direct een offerte aanvragen voor het plaatsen van tegels? Neemt u dan contact op met Juffer’s Tegels en Sanitair. Wij zijn u graag van dienst!

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
08:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 12:00
13:00 - 16:30
Zaterdag
08:30 - 12:00
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Juffer's Tegels en Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl