Diensten

Sanitair

Wilt u uw badkamer en/of toilet renoveren of volledig vernieuwen? Dan bent u bij Juffer's Tegels en Sanitair te Elspeet aan het juiste adres! Wij zijn vakmensen als het gaat om badkamers renoveren. Badkamer renoveren Uw bestaande badkamer renoveren is ons specialisme. Compleet dus... Lees verder.

Verwarming

Juffer"s Tegels en Sanitair biedt ook enkele verwarmingsoplossingen bij het realiseren van uw badkamer en / of toilet, of bij het betegelen van uw woonkamer, hal of keuken zoals Vloerverwarming  Vloerverwarming als hoofdverwarming zorgt voor gelijkmatigere, consistente... Lees verder.

Wand- & Vloertegels

U bent op zoek naar wand- en/of vloertegels voor uw project? Dan bent u bij Juffer’s Tegels en Sanitair aan het juiste adres!  Producten Juffer’s heeft een zeer gevarieerd assortiment wand- & vloertegels. Niet alleen voor uw badkamer en/of toilet maar ook voor uw hal,... Lees verder.

Specialist Tegelwerken

Lees verder.

Overige diensten

Juffer's Tegels en Sanitair biedt behalve sanitair en wand- en vloertegels ook nog onderstaande diensten aan.  Lees verder.

Comfort sanitair

Zorgen voor later doe je nu! Tegenwoordig stimuleert de overheid het langer thuis blijven wonen. Zeker als u ouder wordt. Door nu al slimme oplossingen in uw woning aan te (laten) brengen kunt u zo lang als mogelijk in uw eigen vertrouwende omgeving blijven wonen Woongemak Maar... Lees verder.

Over ons

Juffer's tegels en sanitair is een all-round bedrijf voor het aanbrengen van wandtegels en vloertegels en plavuizen. Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, een hotel of zwembad, terras, of een enkel toiletje : geen tegelklus is te groot of te klein en wordt met de grootste zorg naar... Lees verder.

Copyright Juffer's Tegels en Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl