Radiatoren

Wanneer u over een CV-ketel beschikt, dan heeft u natuurlijk ook de bijbehorende radiatoren in uw woning hangen. Zonder radiatoren kan er tenslotte geen warmteoverdracht plaatsvinden. Wanneer u echter niet tevreden bent over de werking of de uitstraling van uw huidige radiatoren, dan laat Juffer’s u graag zien hoe het ook anders kan. 

Uitstraling

De kans is groot dat uw woning voorzien is van conventionele radiatoren. Deze kunnen – mits ze goed zijn ingeregeld, daar komen we zo op terug – prima werken. Maar wanneer u hoge eisen stelt aan uw interieur (en dat mag natuurlijk!) dan kan het zijn dat uw radiatoren niet meer aan uw wensen voldoen. Gelukkig biedt Juffer’s een uitstekende oplossing in de vorm van stijlvolle designradiatoren. Deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen en kleuren. Wedden dat u bij ons radiatoren kunt vinden die een aanvulling zijn op uw interieur?

Werking

Maar liefst 75% van de huishoudens klaagt over slecht functionerende radiatoren. Die klachten variëren van radiatoren die slechts gedeeltelijk warm worden en radiatoren die er veel te lang over doe nom op te warmen, tot radiatoren die juist veel te heet worden. Dergelijke verschijnselen wijzen erop dat uw radiatoren niet goed zijn ingeregeld. Dit heeft niet alleen een negatieve invloed op uw binnenklimaat en comfort, maar zorgt ook dat uw CV-installatie onnodig veel energie moet verbruiken om uw woning op de gewenste temperatuur te brengen. 

Wanneer u ervoor kiest om door ons nieuwe radiatoren te laten plaatsen omdat u de oude niet mooi vond, slaat u twee vliegen in één klap. Onze installateur zal uw nieuwe radiatoren direct waterzijdig inregelen, waardoor deze weer perfect functioneert en van de juiste toestroom van warm water wordt voorzien. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van een aangenaam binnenklimaat én u bespaart tegelijk op uw energieverbruik. 

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzamer exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology 

gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur.

 

Meer informatie over Radiatoren? Neem contact op!

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Meer informatie

Wilt u graag ons assortiment radiatoren bekijken, dan nodigen we u graag uit om langs te komen bij onze showroom. Indien u graag door ons uw radiatoren wilt laten nakijken, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
08:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 12:00
13:00 - 16:30
Zaterdag
08:30 - 12:00
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Juffer's Tegels en Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl