Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Uw toilet is de kleinste, maar ook één van de belangrijkste ruimtes in huis. Tenslotte komt u er geregeld, dus er mogen best hoge eisen aan gesteld worden. Bent u van plan om uw toilet binnenkort eens goed onderhanden te nemen, dan kan Juffer’s Tegels en Sanitair u hierbij helpen. 

Toiletrenovatie inclusief montage

Vaak kunnen enkele simpele aanpassingen, zoals het vervangen van de closetzitting, het toilet of het fontein, al een groot verschil maken. Maar ook een algehele renovatie behoort tot de mogelijkheden.

In onze showroom hebben we enkele complete toiletopstellingen staan. Hier kunt u inspriratie opdoen als u wilt. 

Werkwijze toiletrenovatie

Wanneer u onze hulp inschakelt voor het renoveren van uw toilet, dan maken we samen met u een ontwerp. Indien nodig komen we bij u langs om de toiletruimte op te meten en het leidingwerk en het rioolstelsel te bekijken, om zo onaangename verassingen te voorkomen. Vervolgens ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte. Bij opdracht wordt de startdatum van de toiletrenovatie in overleg met u ingepland. Een complete toiletrenovatie neemt, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden, gemiddeld drie tot vier dagen in beslag.

Meer informatie over toiletrenovatie

Wilt u meer weten met betrekking tot onze diensten op het gebied van toiletrenovatie, neemt u dan contact op met Juffer’s Tegels en Sanitair! Onze medewerkers zijn u graag van dienst. 

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
08:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 12:00
13:00 - 16:30
Zaterdag
08:30 - 12:00
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Juffer's Tegels en Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl