Douche WC

Douche WC

Juffers is dé sanitair specialist van Elspeet en omstreken. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC waarmee u op een aangename manier met water wordt gereinigd. Voor een optimaal comfort en nog meer hygiëne!

Over Geberit AquaClean

Geberit AquaClean biedt u een serie met douche WC’s die uw onderlichaam met een aangename, warme douchestraal reinigen. Eén druk op de knop, en u ervaart een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Daarbij biedt Geberit AquaClean u een optimaal gebruiksgemak; uw douche WC wordt bediend via een overzichtelijk bedieningspaneel. Een aantal modellen bieden zijn zelfs voorzien van een intuïtieve afstandsbediening, waarmee u uw persoonlijke verwenprogramma op elk moment kunt inschakelen.

Douche WC modellen

Geberit AquaClean biedt u verschillende douche WC modellen om uit te kiezen. Elk model is voorzien van haar eigen verwenfuncties. De intensiteit van de douchestraal en verschillende andere functies kunnen allemaal individueel worden ingesteld, zodat u uw douche WC geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen en zo van nog meer comfort en hygiëne kunt genieten.

 

Advies op maat

Wilt u graag meer weten met betrekking tot de verschillende modellen of de voordelen van een  Geberit AquaClean douche WC? Neemt u dan contact op met Juffers te Elspeet. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Snel informatie of een offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Di t/m Do
08:30 - 12:00
13:00 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 12:00
13:00 - 16:30
Zaterdag
08:30 - 12:00
Showroom uitsluitend op afspraak geopend.
© Juffer's Tegels en Sanitair 2024 - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl