Zelf Doen

U bent handig genoeg en bent van plan uw badkamer en/of toilet zelf grondig aan te pakken? Kom dan eerst eens langs bij Juffer’s! Onze ervaren verkopers kunnen u van een vakkundig advies voorzien, en u informeren over de wettelijke eisen met betrekking tot de betreffende installaties. Wij kunnen u helpen met een goed ontwerp en indien gewenst alle benodigde materialen aanleveren, waar u uiteraard ook garantie op krijgt. Daarna doet u de rest! Door Juffer’s in te schakelen u altijd kunt terugvallen op een professionele vakman in het geval dat u er zelf even niet meer uitkomt. 

Inspiratie

Juffer’s Tegels en Sanitair beschikt over een eigen showroom in Elspeet, waar u volop inspiratie kunt opdoen op het gebied van stijlvolle badkamers, sanitaire voorzieningen en badkamermeubilair. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en zo een goed beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is op sanitair gebied.

Afhaalbalie

Juffer’s Tegels en Sanitair beschikt tevens over een eigen afhaalbalie, waar u terecht kunt voor al uw doe-het-zelf benodigdheden. Bij de aanschaf van materiaal kunt u tevens GRATIS gebruik maken van gereedschap. 

Juffer's Tegels en Sanitair showroom en afhaalbalie
Veenweg 30
8075 PS, Elspeet
0577 - 49 14 23 

Openingstijden showroom en kantoor:

Maandag: GESLOTEN 

Dinsdag t/m donderdag: 8.30-12.00 uur / 13.00-17.00 uur

Vrijdag: 8.30-12.00 uur / 13.00-16.30 uur

Zaterdag: 8.30-12.00 uur

In de avonden kunt u terecht op afspraak.

HEEFT U VRAGEN?
BEL ONS GEWOON! 0577 - 49 14 23

Tegels

Copyright Juffer's Tegels en Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl