Thermostaatkraan

Een thermostaatkraan is een onmisbaar onderdeel van de moderne badkamer. Veilig, betrouwbaar en waterbesparend. Een thermostaat zorgt voor optimaal doucheplezier en beschermt je tegen verbranding.

Wat is een thermostaatkraan?

Een thermostaatkraan houdt het water exact op de door jou ingestelde temperatuur, zelfs als iemand anders in het huis water gebruikt.

Wat zijn de voordelen van een thermostaat?

Veiligheid – Je ingestelde temperatuur blijft constant behouden, dus er is geen risico op verbranding door een plotselinge temperatuurschommeling. GROHE CoolTouch® technologie zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan nooit te heet wordt.

Betrouwbaar – Thermostaatkranen behouden de gekozen temperatuur en laten je genieten van een heerlijke douche. Als je de kraan uitzet om bijvoorbeeld je haar uit te spoelen, vindt de thermostaat daarna exact dezelfde temperatuur als je de kraan weer aanzet

Waterbesparend – Bij gebruik van een thermostaatkraan bespaar je ook water en energie. Dankzij haar efficiëntie zal de thermostaatkraan zich in korte tijd vanzelf terugbetalen.

 

Copyright Juffer's Tegels en Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl