Kinemagic

Juffer’s Tegels en Sanitair laat u graag kennismaken met Kinedo’s Kinemagic, een unieke collectie van ruime, comfortabele en veilige doucheruimtes.

Kinemagic: Binnen 1 dag klaar voor gebruik

Het mooiste van de Kinemagic doucheruimtes is dat ze binnen één dag volledig geïnstalleerd kunnen worden. Uw bestaande inrichting en tegelwerk hoeft niet gesloopt of aangepast te worden; uw nieuwe Kinemagic douchecabine neemt de plaats in van uw oude bad. Dankzij de eigen productie én installatie heeft u met Kinemagic de beste all-in prijs!

Assortiment Kinemagic

De Essentiel is de meest simpele serie, welke bestaat uit een douchebak, achterwanden en glaswanden. De douchebak is voorzien van een antislip behandeling en een ondersteuningsbeugel. De Essentiel serie is de makkelijkste manier om uw bad te vervangen door een ruime doucheruimte. En omdat uw huidige kraanwerk wordt gebruikt, scheelt dat een hoop tijd, geld en moeite. 

De Design serie van Kinemagic is ideaal voor wie speciale wensen heeft op het gebied van ontwerp. U bepaald zelf de details, waaronder het type deur dat u prefereert en de hoogte van de achterwanden. De Design serie wordt uiteraard geleverd inclusief wanden, douchebak en kraanwerk. 

De Serenite serie is bij uitstek geschikt voor wie behoefte heeft aan extra veiligheid tijdens het douchen, zoals mensen die slecht ter been zijn. Deze serie wordt geleverd inclusief twee ondersteuningsbeugel, een opklapbare douchezitting en een douchebak met antislip behandeling.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze Kinemagic doucheruimtes, neemt u dan gerust contact op met Juffer’s Tegels en Sanitair. Wij helpen u graag met een gedegen advies en staan uiteraard ook voor u klaar om uw nieuwe Kinemagic doucheruimte bij u te installeren!

 

Meer informatie over Kinemagic? Neem contact op!
Copyright Juffer's Tegels en Sanitair - Alle rechten voorbehouden - Instalweb.nl